...Awaria Elektrowni Bełchatów. Ekspert: była odczuwalna nawet w Afryce i Turcji...
Na szczęście nie był to klasyczny efekt motyla.
Po wyłączeniu elektrowni Bełchatów cena energii skoczyła z 200 zł za MWh do 1500 zł za MWh.
Widać IV RP nie wyszła, dobra zmiana nie wyszła to teraz nowy ład i strach się bać.
W nowym ładzie to chyba nie tylko prądu braknie, ale gazu, wody i powietrza. Panie Boże ratuj !
Oglądałem Eurosport i co chwila komentarz zmieniał mi się na niemiecki. Od razu się zorientowałem, że do mojego tv dopłynął prąd z Niemiec, a nie z Bełchatowa. Na szczęście już mam po polsku.
Sabotaż czy dywersja? Na czyje zlecenie i
kto zapłacił, że aż tyle bloków ekofaszyści, od zielonego ładu i ratowania przyrody, wywołali awarię? To tak jest jak powołane do ochrony instytucje, służby i urzędy NIE wykonują solidnie swych obowiązków i są pobłażliwe dla szalonych ekofaszystów? Czy dziennikarze śledczy podejmią trud, aby ustalić kto dokonał dywersji i na czyje zlecenie oraz za czyje pieniądze? Czy te pytania ukarzą się na tej stronie? Są bardzo niebezpieczne i nie do końca wygodne.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!